Montaj centrala termica

Firma autorizata ISCIR, oferim servicii de instalare (montaj) centrala termica in Bucuresti-Ilfov si judetele limitrofe: Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman. Comercializam centrale termice apartinand mai multor branduri.

Am instalat peste 37000 centrale termice, avand un personal de 37 angajati. Vedeti mai multe la pagina „Despre noi„.

Oferim si alte activitati de service centrale termice:

Instalare (montaj) centrala termica
Montare centrale termice

Montaj centrala termica - reguli importante

Cum alegeti o centrala termica?

Atunci cand achizitionati o centrala termica pe gaz, este important ca aceasta sa fie bine aleasa, pentru ca aceasta sa va ofere confortul dorit in cladirea sau apartamentul dumneavoastra.

Cel mai bine este sa cereti sfatul unui profesionist, care va va face anumite recomandari, tinand seama de cladirea sau apartamentul pentru care va fi destinata centrala:

Desigur, specialistul va tine cont si de alte considerente, am evidentiat doar cateva. Pe baza acestor recomandari si tinand cont si de bugetul pe care-l aveti la dispozitie, puteti face cea mai buna alegere pentru casa dumneavoastra.

Tot specialistul va poate face o lista cu celelalte materiale necesare montarii centralei termice: tevile, robinetii, regulator de gaz, filtre, termostate etc.

Alegere centrala termica

Lucrari de montaj centrala termica

Lucrarile de montaj centrala termica constau in urmatoarele operatii:

Putem asigura toate materialele necesare montarii centralei si realizarii circuitului de incalzire si apa calda menajera.

Pentru a evita arderea placii electronice a centralei dumneavoastra datorita variatiilor de tensiune din reteaua electrica, va recomandam sa folositi un stabilizator de tensiune, care va poate proteja centrala de accidentele nedorite.

Lucrari de montaj radiatoare (calorifere) si realizare circuit de incalzire si apa calda menajera

La solicitarea clientului, atunci cand acestea nu exista, putem realiza si circuitul de apa calda menajera si incalzire (tur-retur), montarea radiatoarelor (caloriferelor) etc.

Putem sa realizam acest traseu pe cupru, Pexal sau PPR, in functie de solicitarea beneficiarului si bugetul acestuia.

Lucrari de montare radiatoare (calorifere)

Putem sa ne ocupam si de demontarea radiatoarelor vechi (contra cost)

Desigur, putem sa realizam si alte lucrari: demontarea unei centrale vechi existente, ce va fi inlocuita cu cea noua, realizarea circuitului de apa calda menajera si incalzire (tur si retur), montarea termostatelor de ambient, proiectare si executie instalatie de gaze, verificari si revizii de gaze, montare de electrovane si senzori de gaze etc.

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii de service centrale termice oferiti?

In acest domeniu de activitate oferim urmatoarele servicii: instalare (montaj) si reparare centrale termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. Comercializam centrale termice apartinand mai multor branduri.

In ce zone din tara va desfasurati activitatea?

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti-Ilfov, dar si in judetele Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman (in localitatile Bucuresti, Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari, Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu Gara, Targoviste, Moreni, Fieni, Gaesti, Pucioasa, Racari, Titu, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Amara, Cazanesti, Firtbinti-Targ, Tandarei, Giurgiu, Bolintin-Vale, Mihailesti, Adunatii-Copaceni, Ploiesti, Campina, Azuga, Boldesti-Scaeni, Breaza, Busteni, Baicoi, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte, Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea etc..

Cum va putem contacta?

Ne puteti contacta la numarul unic 021.201.11.14 (dispecerat disponibil non-stop), prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site-ul www.servicemicrocentrale.ro

Pentru ce marci de centrale termice oferim service?

Oferim service in garantie si postgarantie pentru orice marca si model de centrala termica: Ariston, Baxi, Beretta, Buderus, Bosch, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Motan, Protherm, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann etc.

5/5 - (9 voturi)
Call center
E-mail