Punere in functiune si autorizatie ISCIR centrala termica

Oferim servicii de punere in functiune (PIF) si autorizatie ISCIR centrala termica in Bucuresti-Ilfov si judetele limitrofe: Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman.

Suntem autorizati ISCIR si ne ocupam de service centrale termice Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman. Ne mai puteti contacta si pentru urmatoarele:

Vedeti mai multe informatii despre comania noastra accesand pagina „Despre noi” din acest website. Comercializam centrale.

Punere in functiune (PIF), autorizatie ISCIR centrala termica Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman
Punere in functiune (PIF) centrala termica

Punere in functiune centrala termica

Operatia de punere in functiune centrala termica (PIF) este foarte importanta, pentru ca fara aceasta nu aveti dreptul sa utilizati centrala termica.

Doar in cazul in care s-a obtinut admiterea functionarii (AF) si s-a facut si punerea in functiune (PIF) va fi valabila si garantia centralei termice.

Acestea sunt operatiuni separate, ambele fiind tarifate.

Daca folositi instalatia fara sa obtineti Admiterea Functionarii (AF) comiteti o contraventie ce se pedepseste conform reglementarilor legale cu amenda de la 15.000 la 25.000.

Punerea in functiune reprezinta prima pornire a centralei, in cadrul careia se fac o serie de verificari, pentru a determina daca aceasta functioneaza in parametri normali.

Operatiunea consta intr-o serie de teste si reglaje, pentru ca instalatia sa functioneze in siguranta si la parametri normali, verificandu-se functionarea centralei termice in regim de furnizare apa calda si in regim de incalzire.

Va trebui ca detectorul de gaz cu electrovalva sa fie montat.

Tehnicianul va instrui utilizatorul final legat de modul de functionare a centralei si obligatiile si restrictiile de care trebuie sa tina seama in utilizarea si intretinerea curenta a centralei.

 

Acte necesare pentru punere in functiune (PIF) centrala termica

Acte necesare pentru PIF centrala termica:

Acte PIF centrale termice
Autorizatie centrala termica Bucuresti-Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman

Autorizatia ISCIR centrala termica

Autorizatia ISCIR centrala termica, numita si Admiterea Functionarii (AF) se poate elibera doar de catre o firma autorizata ISCIR.

In cazul in care specialistul firmei care trebuie sa emita acest document
constata existenta unor probleme sau defectiuni, acesta are dreptul sa
le remedieze.  Acesta se va asigura ca setarile centralei sunt facute
corect, pentru buna functionare a instalatiei.

Autorizatia ISCIR centrala termica este valabila timp de 2 ani de la data emiterii ei.

Acte necesare pentru a obtine autorizatia ISCIR centrala termica

Acte autorizatie ISCIR centrala termica Bucuresti-Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii de service centrale termice oferiti?

In acest domeniu de activitate oferim urmatoarele servicii: instalare (montaj) si reparare centrale termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. Comercializam centrale termice apartinand mai multor branduri.

In ce zone din tara va desfasurati activitatea?

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti-Ilfov, dar si in judetele Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman (in localitatile Bucuresti, Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari, Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu Gara, Targoviste, Moreni, Fieni, Gaesti, Pucioasa, Racari, Titu, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Amara, Cazanesti, Firtbinti-Targ, Tandarei, Giurgiu, Bolintin-Vale, Mihailesti, Adunatii-Copaceni, Ploiesti, Campina, Azuga, Boldesti-Scaeni, Breaza, Busteni, Baicoi, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte, Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea etc..

Cum va putem contacta?

Ne puteti contacta la numarul unic 021.201.11.14 (dispecerat disponibil non-stop), prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site-ul www.servicemicrocentrale.ro

Pentru ce marci de centrale termice oferim service?

Oferim service in garantie si postgarantie pentru orice marca si model de centrala termica: Ariston, Baxi, Beretta, Buderus, Bosch, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Motan, Protherm, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann etc.

5/5 - (16 voturi)
Call center
E-mail